Zajon uskoro na parketu?

New Orleans Pelicans

Zajon uskoro na parketu?

New Orleans Pelicans
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 06.01.2020. Foto: Bleacher Report

Sjajne vesti za navijače Pelikana, ali i sve prave ljubitelje košarke – Zajon Vilijamsona ćemo veoma brzo ponovo gledati na parketu!

Naime, atletski fenomen je odradio je svoj prvi trening sa ekipom još od oktobra kada se podvrgao operaciji kolena. “Nisam još spreman za takmičarske utakmice. Moram prvo da prodjem sve provere. Nako što to prodjem, Grif će me pustiti.”

S tim na umu, povratak ne bi smeo biti daleko, zar ne? Malo je komplikovanije od toga.

(FOTO: The Bird Writes)

Naime, Alvin Džentri je napomenuo da je trening bio lakšeg intenziteta, te iako su ovo sjajne vesti ne bi trebalo očekivati Zajona tako brzo. Svakako ne na nadolazećim gostovanjima tima iz Nju Orleansa. Očekuje se da će Zajon obaviti kontrolne preglede nakon što prodje 3 ili 4 čitava treninga sa timom, te nakon toga možemo očekivati debi prvog pika sa poslednjeg drafta.

U svakom slučaju, kako prenose vodeći i najkredibilniji NBA novinare, postoji velika doza optimizma sa obe strane da će Zajon debitovati ovog meseca. Po navodima Šamsa Karanije, Vilijamson ne oseća nikakve nelagodnosti kada se celom težinom osloni na operisanu nogu.

Zajon je u četiri pripremna meča beležio 23.3 poena, 6.5 skokova i 2.3 asistencije u proseku. Nema sumnje da će biti ogromno pojačanje ekipi Pelikana koja je konačno zaigrala kvalitetno, pobedili su na 5 od poslednjih 7 utakmica i ovo bi mogla biti dodatna inekcija samopouzdanja.

 

 

Podelite vest: