Tužba protiv vlasnika Niksa, Džejmsa Dolana

New York Knicks

Tužba protiv vlasnika Niksa, Džejmsa Dolana

New York Knicks
Autor: Uroš Živković Datum objave: 02.05.2019. Foto: northjersey.com

Udruženje akcionara Medison Skver Garden grupe podnelo je tužbu protiv izvršnog direktora, koji je ujedno i vlasnik Njujork Niksa, Džejmsa Dolana.

U tužbi se navodi da Dolan previše zarađuje ne radeći apsolutno ništa (zanimljivo je da on praktično sam sebi daje platu), kao i da mnogo više vremena provodi svirajući sa svojim bendom po zemlji, nego na funkciji glavnog čoveka Niksa, što šteti celoj ovoj organizaciji.

Ovo udruženje, pre svega, želi da se Dolan odluči šta mu je trenutno važnije i gde leže njegovi prioriteti, u bendu “JD and the Straight Shot” ili obavljanju funkcije u Niksima i njihova dobrobit. Takođe su dodali da niko ne bi imao ništa protiv ukoliko bi se posvetio samo bendu, kao i da veruju da većina navijača stoji iza njihovog mišljenja.

(Foto: Chad Rachman/New York Post)

U franšizi iz Njujorka godinama već ne cvetaju ruže, a još jedno burno leto je pred njima. Prvobitno zbog iščekivanja predstojećeg drafta, a zatim i glasina, pa i očekivanja navijača da se konačno potpiše neka velika NBA zvezda i pravo je pitanje sa kojim sastavom tima će Niksi ući u narednu sezonu.

Podelite vest: