Filina lista želja

Detroit Pistons Philadelphia 76ers

Filina lista želja

Detroit Pistons Philadelphia 76ers
Autor: Datum objave: 19.11.2021.

Sada je već uveliko jasno da će saga Simons-Filadelfija završiti odlaskom australijskog plejmejkera iz tabora Siksersa, a kako javljaju ugledni novinari iz Sjedinjenih Američkih Država, postoji lista od oko 30 igrača koji bi zadovoljili njihove kriterijume.

Sem Amik iz “The Athletic-a” prvi je preneo kako Filadelfija ima listu od 30-ak igračs koji bi mogli biti potencijalna meta u trejdu Bena Simonsa. Takođe, isti javlja i da se iz File nadaju kako neće morati da žure sa njegovim trejdom pošto smatraju da će izglednije šanse imati kroz godinu-dve.

Neki od igrača koji se spominju kao potencijalna pojačanja Seventisiksersa putem trejda jesu Bredli Bil, Dejmijen Lilard i Džejms Harden.

Kako imena sa liste polako počinju da “cure”, iskočilo je i jedno zanimljivo. U pitanju je bivši igrač ekipe Doka Riversa, Džerami Grant, a informaciju prenosi Kit Pompej, novinar koji je specijalizovan da prati situaciju u taboru Filadelfije.

Prema njegovim rečima, Deril Mori je već stupio u kontakt sa Pistonsima povodom ovog trejda, s tim što bi Fila pored njega tražila još krilo, mladog igrača i izbor na draftu.

Takođe, Pompej navodi da mu je jedan izvor rekao da su igrači koji bi potencijalno sa Grentom išli put put Pensilvanije Keli Olinik i Sadik Bej, dok je drugi izvor naveo kako se Detroit sigurno neće toliko žrtvovati za Simonsa.

Što se tiče Džeramija, napravio je ogroman skok u odnosu na njegov za sada jedini mandat u dresu File. Pre 5-6 godina bio je solidan igrač rotacije i ništa više od toga, dok je, od kada se pridružio Pistonsima postao igrač sa više od 30 minuta i skoro 22 poena u proseku. Svakako, ekipa u kojoj igra nije merilo, ali to ne menja činjenicu da je veoma napredovao.

 

 

Podelite vest: