Timska igra Indijane došla do izražaja

Indiana Pacers Philadelphia 76ers

Timska igra Indijane došla do izražaja

Indiana Pacers Philadelphia 76ers
Autor: Datum objave: 14.11.2021. Foto: IndyStar

Džastin Holidej je večeras imao šta da pokaže. Ušavši sa klupe, postigao je rekordnih 27 poena u pobedi Indijana Pejsersa nad Filadelfijom Seventisiksersima u subotu uveče, rezultatom 118-113.

„Džastin je veoma dobar igrač kada počinje utakmice, ali za nas je bolje da uđe sa klupe“, rekao je Karlajl. „On je pravi profesionalac u tome. On zna kako da uđe u igru svojim razmišljanjem. On je momak koji mi je rekao ‘sve što ti treba od mene, učiniću. Samo želim da pobedim. Ja sam tu za tim.’ Bio je čovek od reči.”.

Centar Filadelfije, Džoel Embiid propustio je svoju četvrtu uzastopnu utakmicu nakon što je u ponedeljak bio pozitivan na COVID-19. Seventisiksersi su izgubili sve četiri utakmice u njegovom izostanku.

Holidej je iz igre šutirao sjajnih 9 od 11. Malkolm Brogdon je upisao tripl-dabl učinak sa 13 poena, 10 skokova i 10 asistencija. Majls Tarner je dodao 20 poena i 6 blokada, dok je Domantas Sabonis upisao 18 poena i 12 skokova. Dok je ekipa Indijane upisala neverovatne 33 timske asistencije.

Tobajas Heris je predvodio Filu sa rekordnih 32 poena ove sezone uz šut iz igre 10 od 22 i 11 skokova. Tajler Maksi je dodao 24 poena. Andre Dramond na svom kontu ima upisanih 11 poena i 16 skokova.

Filadelfija je smanjila zaostatak na 107-102 na 2:57 do kraja. Pejsersi su povećali vođstvo na 115-104 sa tri velika pogodka od strane Ti Džej MekKonela.

”Samo moramo nastaviti da gradimo poverenje zajedno i da gradimo nivo poštovanja jedni prema drugima. Pobeđivati utakmice u NBA ove godine je jako teško.” rekao je Karlajl.

Heris je rekao da njegovi Seventisiksersi morali da igraju bolju odbranu u prvom poluvremenu.

„Napravili su glupe greške“, rekao je Heris. „Ali znali smo da su njihovi strelci odlični. Holidai izlazi na parket i počinje da postiže poene. Dali smo mu mnogo prostora. Samo sam mislio da ima previše stvari u kojima smo im dozvolili da se lagodno osećaju.”.

Tobajas Heris je odigrao svoju drugu utakmicu nakon što je propustio šest utakmica zbog COVID-19 zdravstvenih i sigurnosnih protokola.

„Definitivno se ponekad osećam pomalo frustrirano. Za dva dana ću nastaviti da povećavam svoju kondiciju.” rekao je Heris.

Podelite vest: