Diandre Ejton suspendovan od lige na 25 mečeva!

Phoenix Suns

Diandre Ejton suspendovan od lige na 25 mečeva!

Phoenix Suns
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 25.10.2019. Foto: The Spokesman Review

Košarkaš Finiks Sansa, prošlogodišnji prvi pik na draftu, Diandre Ejton, suspendovan je od strane lige na 25 mečeva zbog kršenja pravila o korišćenju nedozvoljenih supstanci!

 

Mladi centar ekipe iz Arizone bio je pozitivan na jedan od diuretika, koji služe da se iz tela izbaci višak tečnosti, odnosno, to je sredstvo kojim se poboljšava izlučivanje mokraće iz organizma.

Organizacija iz Finiksa i Ejton, u četvrtak uveče su obavešteni o ovom slučaju, a mladi centar je imao šta da kaže o ovom slučaju:

“Želim da se izvinim mojoj porodici, celoj organizaciji Sansa, saigračima, sponzorima, navijačima. Ovo je bila nenamerna greška. Uneo sam u svoje telo nešto čega nisam bio svestan šta je…”

Diandre Ejton je takođe izjavio kako razume da ova situacija ima loš uticaj na okruženje i da je izuzetno razočaran jer je svoje saigrače ostavio na cedilu.

Centar Finiksa je prošle sezone beležio 16.3 poena i 10.3 skokova po meču i biće ovo veliki udarac za franšizu Finiksa, koja već nekoliko godina ima slabe rezultate.

Podelite vest: