Lilard: “Ne fokusiramo se na one koji sumnjaju u nas, već samo na sebe”

Plej-of Portland Trail Blazers

Lilard: “Ne fokusiramo se na one koji sumnjaju u nas, već samo na sebe”

Plej-of Portland Trail Blazers
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 22.04.2019. Foto: nba.com

Portland se nalazi na pragu prolaska u drugu rundu, a Demijen Lilard rekao je da se fokusiraju isključivo na sebe i da sada samo treba da završe posao.

(FOTO: nba.com)

Posle velikog brejka u četvrtoj utakmici, Blejzersi će imati priliku da zatvore seriju pred domaćim navijačima. Demijen Lilard osvrnuo se na to kako je tim reagovao posle poraza u prošloj utakmici:

“Posle treće utakmice, u svlačionici smo se složili da su “živeli” na liniji za slobodna bacanja i sve to, ali u utakmici broj 4, koncentrisaćemo se samo na sebe. Sudije mogu da dosude šta žele, mi ćemo brinuti samo o sebi.”

“Bili smo emotivni posle utakmice. Ali kao što sam već rekao, fokusirani smo na naš tim, ne na sudije. Nećemo doći ovde da divljamo i vičemo. Fokusiraćemo se na ono što treba, što će nam omogućiti da pobedimo utakmicu. I ponosan sam kako smo se držali plana.”

Da je pravi vođa, Lilard je potvrdio i rečima:

“Ne fokusiramo se na one koji sumnjaju u nas, već samo na sebe. Prihvatamo bauk prošlosti zbog prethodna dva nastupa u plej-ofu i nastavljamo dalje. To je jedna, ako ne i najbolja stvar koju smo uradili za sebe, što se nismo osvrtali na to. Nastavili smo dalje i sada igramo mnogo bolje. Samo treba da dovršimo posao.”

(FOTO: youtube.com)

Si Džej Mekkolum je, takođe, imao šta da kaže po pitanju duhova prošlosti:

“Počišćeni smo prošle godine, bilo je baš sramotno. Svi su pričali o tome, bilo je na televiziji svakog dana. Pričali su da ću biti trejdovan. Govorili su da ne možemo da pobedimo sa ovom grupom igrača i sve to. Zapamtili smo to i razumemo osećaj kada rano ispadnete iz plej-ofa.”

 

 

Podelite vest: