Najbolji tim Letnje lige ikada?

Portland Trail Blazers

Najbolji tim Letnje lige ikada?

Portland Trail Blazers
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 08.08.2021. Foto: amNewYork

Uvek zanimljivo vreme tokom NBA leta. Vreme dokazivanja i sticanja reputacije. Prvi pogled na nove NBA igrače, mlade nade koje će godinama veseliti fanove širom sveta.

Mimo njih, često znamo da vidimo i neko zanimljivo ime iz kategorije veterana. Džimer Fridet je večiti mladić, neko za koga je svaki NBA fan navijao da uspe. Trebao je Džimer i ovog leta u Letnju lige, u redove Nagetsa, ali je otkazao učešće u poslednjem trenutku.

Ipak, retko kada smo imali slučaj da u jednom istom timu vidimo više zaboravljenih asova. Kamoli onoliko koliko će ih imati Portland Trejl Blejzersi u Las Vegasu.

Kombinovano, sastav Blejzersa odigrao je čak 1633 utakmice u najboljoj ligi sveta. Nemamo podatke, ali veoma moguće da je ovo najiskuniji tim Letnje lige ikada. Danas ćemo im posvetiti maksimalnu pažnju, a u narednim danima možete očekivati sve najzanimljivije vesti i dešavanja Letnje lige, kao i predstavljanje “rukija” koje smo vam ostali dužni.

Predstavljanje smo podelili u četiri segmenta – trenutne igrače Portlanda, veterane koji nikada nisu nastupali u NBA ligi, “novajlije” koje su na probnom radu ovog leta i za kraj najzanimljivije – NBA veterane.

Podelite vest: