Ponovo frka u Portlandu: Dejm bi sa Simonsom, Bilaps oštro udario po igračima

Portland Trail Blazers

Ponovo frka u Portlandu: Dejm bi sa Simonsom, Bilaps oštro udario po igračima

Portland Trail Blazers
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 06.12.2021.

Puno se prašine podiglo u Portlandu prethodnih dana. Ekipa još uvek ne igra ni približno onome što Čonsi Bilaps očekuje, Blejzersi imaju negativan skor, Lilard igra daleko ispod svog nivoa, a povrh svega toga, otpušten je dugogodišnji funkcioner, Nil Ošli.

Lilard je i letos od uprave tima zahtevao promene i injekciju kvaliteta u sastav. Ta želja se nije promenila. Kako navodi Šams Karanija, potkrepljeno sa više njegovih izvora – Dejm želi Bena Simonsa u Portlandu.

Dodatno ulje na vatru doliva odnos sa Čonsijem Bilapsom, čijim radom je Lilard očigledno nezadovoljan. Tenziju potvrđuju i reči trenera tima:

Takmičarski duh i ponos, to je nešto što imaš ili nemaš. To je nešto što ne možeš da upališ ili ugasiš. Nikada nisam video tim u kojem klupa treba da inspiriše startere. To sranje je suludo za mene. Trebalo bi da bude obrnuto.

Veliko je pitanje šta će nakon svega biti. U Portlandu, kao i mnogo puta prethodnih godina, nešto ne štima. Trenutno su na skoru 11-13, dok Lilard beleži tek 21.5 poena, naspram gotovo 29 prošle sezone i šutira ispod 40% iz igre, tačnije 39.7%.

Podelite vest: