Veliki problem za Portland, Kanter možda propušta celu polufinalnu seriju?

Plej-of Portland Trail Blazers

Veliki problem za Portland, Kanter možda propušta celu polufinalnu seriju?

Plej-of Portland Trail Blazers
Autor: Uroš Živković Datum objave: 27.04.2019. Foto: foxsportsasia.com

Enes Kanter je doživeo povredu ramena u poslednjem meču prve runde doigravanja protiv Oklahome i postoji velika verovatnoća da će propustiti čitavu polufinalnu seriju Zapadne konferencije.

Mislim da doktori i terapeuti rade odličan posao, sigurno će učiniti sve da me oporave što pre, ali, ne želim da vas lažem, zaista me poprilično boli.”

– rekao je Kanter novinarima i nastavio:

Mislim, stvarno je veliki stepen bola, preteško mi je kada treba majicu da presvučem, na primer, pa čak i kod jedenja, neugodno mi je ako treba da koristim pribor.

(Foto: Yahoo Sports)

U Portlandu sa nestrpljenjem očekuju protivnika u narednoj rundi, biće to Denver ili San Antonio, a sigurno je da im vrlo odgovara što je ta serija otišla u 7 mečeva – svaki dodatni dan koji je, nakon teške povrede Nurkića, njihov startni centar dobio za oporavak je zlata vredan!

Trener Blejzersa, Teri Stots, nada se da će Kanter biti spreman makar za završnicu polufinala konferencije, pošto je sigurno da će propustiti sam početak.

Znam da je isuviše rano za procene, ali svi u klubu smo optimisti. Dosta nam je značilo ovih par dodatnih dana odmora, svima, ne samo Enesu. Sigurni smo da ko god bude bio u stanju da igra, pružiće svoj maksimum, to navijači ne treba da sumnjaju.” – izjavio je trener tima iz Oregona.

Podelite vest: