Begli odbio da igra ?

NBA Sacramento Kings

Begli odbio da igra ?

NBA Sacramento Kings
Autor: Datum objave: 11.11.2021. Foto: Sky Sports

Košarkaš Sakrementa Marvin Begli treći odbio je da uđe u igru u drugom poluvremenu meča protiv Finiksa.

Po onome što se može videti na snimku, Begli je nekoliko puta odmahnuo glavom i potom se vratio na klupu da zajedno sa saigračima posmatra ostatak meča. Po zaključku koji se može izvesti sa snimka i prema nekoliko drugih navoda više je nego očigledno da Begli nimalo nije srećan sa svojom trenutnom ulogom u ekipi Sakrementa. U prilog tome ide i činjenica da je ove sezone odigrao samo 10 minuta košarke, a podsetimo da je 2018.godine na draftu biran kao drugi izbor od strane tima iz Kalifornije.

Upitan da prokomentariše celu ovu situaciju Luk Volton je imao da kaže sledeće: “Marvin i ja smo stalno u kontaktu i pričamo samo o narednom meču. On zna, kao i svi ostali da su nam svi igrači neophodni i da je potrebno da svi budu spremni u svakom trenutku. Sve što se dešava kod nas u timu, ostaje između nas. Glavna stvar je da svi znaju šta se očekuje od njih i da samo idemo napred.”

Od strane Voltona nismo dobili nikakav konkretan odgovor, ali ako je sudeći i po narednom meču gde protiv San Antonia takođe nije proveo ni minut na terenu očigledno je da ima nečega i da će ova priča vrlo brzo dobiti neki konkretniji epilog.

Podelite vest: