Jokić traži disciplinu, Meloun pohvalio Vajta

Denver Nuggets Plej-of San Antonio Spurs

Jokić traži disciplinu, Meloun pohvalio Vajta

Denver Nuggets Plej-of San Antonio Spurs
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 19.04.2019. Foto: bleacherreport.com

Posle poraza od San Antonija u utakmici broj tri, Nikola Jokić izjavio je kako njegov tim treba da bude disciplinovaniji u narednom meču, a trener Meloun pohvalio je igru Derika Vajta.

Denver će ponovo morati da juri prednost Sparsa, a posle trijumfa protivnika, najbolji igrač Nagetsa Nikola Jokić istakao je da su nedisciplina i loša odbrana uticali na poraz.

“U četvrtoj četrtini nismo bili disciplinovani, oni su šutirali dobro. Imali su 16 ofanzivnih skokova, šutnuli su 32 slobodnja bacanja. Ofanzivno smo pogađali, ubacili smo 15 trojki, ali odbrana nije bila dovoljno dobra.”

“Radili su dobar posao u reketu. Praktično su živeli u našem reketu. Svi moramo biti disciplinovaniji i fokusirani na utakmicu.” između ostalog istakao je Jokić.

Trene Nagetsa Majk Meloun imao je reči hvale za sjajnu utakmicu Derika Vajta, koji je odigrao utakmicu karijere.

(FOTO: youtube.com)

“Nema sumnje da je Derik Vajt u poslednjih nekoliko dana razmišljao o onome što je Džamal Marej uradio u četvrtoj četvrtini druge utakmice. Derik Vajt je igrao kao da dva dana nije jeo. Igrao je gladan. Igrao je iznerviran. I poslao je glasnu i jasnu poruku.” izjavio je Meloun.

Trener Denvera istakao je da želi da vidi kako će njegovi momci reagovati posle poraza.

“Sada me zanima da vidim naše momke. Kako ćemo reagovati na to? Gde je ponos? Gde je čvrstina? Gde je hrabrost? Videćemo u narednoj utakmici gde smo kao tim, pogotovo naši mladi igrači, pogotovo Džamal Marej.

Utakmica broj 4 igra se, takođe, u Teksasu, u subotu u 23.30č i biće ključna za Denver.

Podelite vest: