”Nikada ga nisam gledao, nisam znao da postoji.”

Plej-of San Antonio Spurs

”Nikada ga nisam gledao, nisam znao da postoji.”

Plej-of San Antonio Spurs
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 19.04.2019. Foto: nba.com

Nakon što su ostali bez Manua Đinobilija, koji se penzionisao i Tonija Parkera koji je prešao u redove Šarlota, čini se da San Antonio ponovo ima jednog od nosioca igre koji je izabran kao kasni pik na draftu.

Manu je izabran sa tek 57. pozicije, Toni Parker sa 28., a fenomenalni Derik Vajt, koji u ovom plej-ofu igra sjajno, bio je 29. pik na draftu 2017. godine.

“Nikada ga nisam gledao, nisam ni znao da postoji na ovom svetu. Nisam znao da je na planeti.” – izjavio je Greg Popovič i rekao da nije imao pojma ko je ovaj momak pre nego što su ga Sparsi draftovali.

U prva dva meča protiv Denvera je upisao 16 i 17 poena, a sinoć je Vajt odigrao brutalnu partiju u kojoj je bio nezaustavljiv! Postigao je čak 36 poena uz neverovatan šut iz igre 15/21, 5 skokova, 5 asistencija i 3 ukradene lopte.

Može li ovaj momak da nastavi sa sjajnim partijama, ostaje da vidimo u narednom periodu. Jedno je sigurno, a to je, da će nakon prethodne partije, protivnici morati da mu posvete više pažnje, definitivno.

Podelite vest: