Toni Parker: “Još uvek nisam doneo odluku”

Charlotte Hornets San Antonio Spurs

Toni Parker: “Još uvek nisam doneo odluku”

Charlotte Hornets San Antonio Spurs
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 14.05.2019. Foto: bruna.cat

Legenda San Antonija Toni Parker još uvek nije odlučio da li će se penzionisati ili će odigrati još jednu sezonu.

(FOTO: baltimoresportsandlife.com)

Trenutni igrač Hornetsa je u francuskoj emisiji “C’a Vous” dao intervju gde je rekao da su šanse polovične da odigra još jednu sezonu.

“Šanse su 50:50. Nisam još uvek doneo odluku. Rekao sam ljudima iz kluba da ću ih obavestiti o odluci u junu. Neodlučan sam. Nemam ništa više da dokazujem. Želim da provodim vreme sa porodicom. Ali jedan deo mene želi da odigra još jednu sezonu. Odigraće se NBA utakmica u Francuskoj, u Parizu. Biće to sjajan događaj.” 

Parker je osvojio četiri šampionska prstena sa Sparsima, a nezamislivo je bilo da će ikada obući drugi dres u NBA ligi. Ipak, to se dogodilo i poslednju sezonu proveo je u Šarlot Hornetsima. Prvi put u karijeri je propustio plej-of i to nije ostavilo dobar utisak na Parkera.

“Celog svog života sam se borio za trofeje. Šarlot nije tim za velike domete, ponekad mi je bilo jako teško da se motivišem. Proveo sam 17 sezona u San Antoniju. Na početku sezone, mislio sam da imamo šansu da osvojimo titulu” rekao je Parker.

Ako odluči da se povuče, Toni će otići kao jedan od najvećih. Četvorostruki šampion, mvp finala 2007, šestostruki ol-star, osvajač brojnih medalja i priznanja sa reprezentacijom i jedna od najvećih legendi francuske i svetske košarke.

Njegov broj 9 sigurno će biti sledeći koji će Sparsi povući iz upotrebe.

 

 

Podelite vest: