Glasine: Kavaj ostaje na kratkoročnom ugovoru?

Toronto Raptors

Glasine: Kavaj ostaje na kratkoročnom ugovoru?

Toronto Raptors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 01.06.2019. Foto: Sports Illustrated

Stavite se na njegovo mesto – kako napustiti sve ovo?

Kavaj Lenard je dosegao nevidjene visine ove sezone sa Toronto Reptorsima. Nikada nije bio više poštovan i uvažavan širom lige, mnogi ga smatraju i najboljim igračem na planeti. Sve je to ostvario ove godine u dresu tima iz Kanade. Sada, na tri pobede od NBA prstena, da li je realno da bilo ko drugi bude favorit trci za potpisom sjajnog igrača?

(FOTO: CBC)

Ugledni novinar i urednik sajta “True Hoop”, Henri Abot, navodi da iako mediji vole sočne priče, njegov odlazak u Los Andjeles nije ni blizu toliko siguran koliko se piše. Naime, po svojim rečima, iz pouzdanog izvora saznali su da Kavaj najverovatnije ostaje igrač Toronta i da će potpisati kratkoročan ugovor. Po ugledu na one koje su potpisali Lebron i Kevin Durent prethodnih godina.

Razmišljanje Kavaja trebalo bi da bude jasno – ako smo ovo uradili u prvoj godini, šta možemo da uradimo sa više vremena?

Prvog jula očekuje se da red zainteresovanih timova bude dugačak. Najpopularnija mišljenja novinara su Njujork i Los Andjeles – Netsi, Niksi, Klipersi i Lejkersi. Uz Toronto naravno.

Igre su odavno počele, a poslednji potez delo je Dok Riversa koji je izjavio da je Kavaj Lenard nešto najbliže Majklu Džordanu što smo ikada videli. I dok trener Klipersa ima svo pravo sveta da uvažava i ceni talenat Lenarda, ovako nešto je odavno počelo da se kažnjava od strane lige. Nije kazna zaobišla ni Kliperse. Tim iz Los Andjelesa je platio 50.000 dolara.

Podelite vest: