Donovan Mičel: “Nisam se pojavio”

Plej-of Utah Jazz

Donovan Mičel: “Nisam se pojavio”

Plej-of Utah Jazz
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 18.04.2019. Foto: usatoday.com

Donovan Mičel igra slabu seriju protiv Hjustona nakon dva meča. Juta je apsolutno deklasirana u oba navrata, a prva zvezda nije uradila ništa kako bi pomogla timu, čak suprotno.

Posebno bode oči sinoćna utakmica, kada je uzimao težak šut za šutem i svaki sledeći imao je manje rezona. Šutirao je 5/19 iz igre i još slabijih 1/8 za 3 poena. Očigledno je da je ekipa Hjustona “ušla u glavu” Džezerima koji od samog starta meča izgledaju bezidejno i bez nade.

“Nisam se pojavio. Jednostavno rečeno. To ne sme da se dogodi” Rekao je Mičel pa nastavio:

“Ne vredi šta radimo i šta postavimo kao šemu ako nema intenziteta i truda. Trener može da smisli sjajan plan, koji mislim da ima, ali mi jednostavno to ne izvršavamo kako treba. Verovatno ću pregledati utakmicu 4 ili 5 puta. To sam uradio i posle prvog meča. Ali moram da se pojavim čoveče. To je sve što moram da uradim. Mogu da gledam film sledeća tri dana, ali moram nešto da učinim. To je to.”

Očigledno da je mlada zvezda tima i te kako samokritična, a da li će pronaći ključ za sjajnu odbranu Hjustona videćemo u noći izmedju subote i nedelje u 04:30.

Podelite vest: