Mičel: “Ne uspeva se bez neuspeha”

Plej-of Utah Jazz

Mičel: “Ne uspeva se bez neuspeha”

Plej-of Utah Jazz
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 25.04.2019. Foto: stadiumastro.com

Najbolji igrač Jute Donovan Mičel izjavio je da će biti bolji posle eliminacije od Hjustona u prvoj rundi.

(FOTO: local.sltrib.com)

Juta nije uspela da vrati seriju u Solt Lejk Siti, a Donovan Mičel odigrao je katastrofalnu utakmicu. Bek Jute postigao je svega 12 poena, uz užasan šut iz igre 4-22 (0-9 za 3 poena) i 5 izgubljenih lopti.

Na konferenciji za štampu posle eliminacije svoje ekipe, Mičel je rekao da se bez neuspeha ne uspeva:

“Iskreno, imao sam otvorene šuteve i samo sam pokušavao da napadam. Kao što sam rekao kada su šutevi ulazili u utakmicama 3 i 4, neću prestati da šutiram.”

“Očigledno, u utakmici u kojoj vam preti eliminacija ne želite da šutirate 4-22 i da imate 5 izgubljenih lopti, ali to se desilo.”

“Ne uspeva se bez neuspeha, ne uspevate bez teških perioda kao što je ovaj. Mogu da vam kažem da sam uznemiren, ali biću bolji. Nisam bio večeras, ali biću bolji.”

(FOTO: youtube.com)

Trener Džezera Kvin Snajder imao je samo reči hvale za svog najboljeg igrača:

“Mislim da je stvar zbog koje sam zahvalan što imam priliku da budem Donovanov trener jeste njegov pristup. Za sve nas su razočaranje ili težak period nešto što ćemo kanalisati da budemo bolji.”

“Donovan je konstantno u situacijama gde se njegov tim, saigrači, treneri oslanjaju na njega. Ponosan sam na njega zbog njegove kompetetivnosti. Biće dobrih i loših večeri i svega između, ali imao je sjajnu sezonu.”

“I think the thing that I’m grateful for in having an opportunity to coach Donovan is his approach and how he goes into it,” Snyder told the media. “I think for all of us, for myself, for Donovan anything you have disappointment or adversity hopefully you channel it and you get better.

 

 

 

 

Podelite vest: