Bilu konačno prekipelo?

Washington Wizards

Bilu konačno prekipelo?

Washington Wizards
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 26.07.2021. Foto: NBA.com

Da li je došlo leto u kojem će najvernije NBA zvezde promeniti svoje timove? Dejmijen Lilard je jako blizu da zatraži “trejd” Portlandu, a sada je po navodima i Bredli Bil u sličnoj poziciji.

“Zna da mora da donese odluku pre drafta.”

Prenosi Džejk Fišer, novinar Bličer Riporta. Dodatno navodi da je Bil, koji je u prošlosti kategorički odbijao bilo kakvu priču o odlasku iz Vašingtona, sada mnogo raspoloženiji za tako nešto. Izvor Bličer Riporta, koji je veoma blizak Bredliju navodi da je situacija “fluidna”.

Prva zvezda Vašingtona nije zadovoljna izborom novog trenera, Vesa Anselda mladjeg. Ne toliko iz razloga što ima nešto protiv bivšeg asistenta Majka Melona, već zato što Sem Kasel (Bilov pik za novog trenera) nije zaradio ni dodatni intervju.

U kombinaciji sa novim razočarenjima i neuspehom u doigravanju, verovatno i jednom od najstrpljivijih zvezdi u ligi nestaje tolerancije.

Već su počela nagadjanja gde, šta i kako – a po nepotvrdjenim navodima Bredlijeva želja, ukoliko dodje do molbe za rastankom, biće Boston Seltiksi. Bil i Džejson Tejtum su veliki prijatelji mimo terena, nastupali su u istoj srednjoj školi Sent Luisu, nešto što nije čest slučaj u NBA krugovima. Mimo Bostona, kao timovi interesantni Bilu spominju se Dalas, Majami i Filadelfija.

Bredli Bil je trebao da nastupi za reprezentaciju SAD-a na Olimpijskim igrama, ali je otpao sa spiska nakon što je došao u kontakt sa osobom zaraženom virusom kovid.

 

Podelite vest: