Svi trejdovi poslednjeg dana prelaznog roka

"Trejdovi"

Svi trejdovi poslednjeg dana prelaznog roka

"Trejdovi"
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 26.03.2021. Foto: Thunderous Intentions

Sve razmene igrača, neke sitnije koje nismo preneli kao posebne vesti, sve možete naći na ovom mestu:

Džordž Hil je ponovo promenio tim. Odlični bek je novi igrač Filadelfije. U trejdu tri tima, Siksersi su dobili i Igija Brazdeikisa, u Njujork je stigao Terens Ferguson, dok je Oklahoma “upisala” dva nova pika, oba iz druge runde, uz Tonija Bredlija i Ostina Riversa.

Golden Stejt je rasteretio budžet sa dve “sitnije” razmene. Prvo su poslali Breda Vonamejkera u Šarlot, a momentalno nakon toga i Markiza Krisa u San Antonio.

Odradjen je i veliki trejd u kome se učestvovala 3 tima i čak 6 igrača. Vašington je dobio Danijela Gaforda i Čendlera Hačinsona iz Čikaga. U Bulse su stigli Troj Braun mladji i Danijel Tajs, dok su Seltiksi dobili Moa Vagnera. Moguće je da nemamo sve informacije iz ovog trejda, te da će Džavonte Grin i Džef Tig napustiti Seltikse.

Toronto je napravio dva poteza kako bi oslobodio dodatni prostor za eventualni “trejd” Kajla Laurija, do koga na kraju nije došlo. Prvo su poslalai Meta Tomasa u Jutu u zamenu za pika druge runde, a nakon toga i Terensa Dejvisa u Sakramento, gde su takodje inkasirali pika druge runde.

Pre velikog poteza i dovodjenja Erona Gordona, Nagetsi su nadogradili poziciju rezervnog centra. Poslali su Ajzeu Hartenštajna i dva pika druge runde Klivlendu u zamenu za Džavala Mekgija.

Trejdovi koji su dobili posebne članke na sajtu:

Velika rasprodaja u Orlandu – Vučević, Furnije i Gordon napustili Medžik.

Viktor Oladipo je novi igrač Majamija.

Džej Džej Redik stiže u Dalas.

Režon Rondo se vratio u Los Andjeles, Lu Vilijams stiže u Atlantu.

Nemanja Bjelica je iz pakla Sakramenta pobegao u Majami.

Norman Pauel stiže u Portland.

Mimo svih razmena, igrači koji nisu promenili tim, a nisu u planovima svojih sadašnjih klubova u narednim danima postaće slobodni igrači. Na ovom linku pročitajte ko je sve u opticaju.

Podelite vest: