“Bruklin će svim silama krenuti po Dejvisa, cilj je da ga upare sa Kajrijem”

Brooklyn Nets Slobodni igrači Spekulacije

“Bruklin će svim silama krenuti po Dejvisa, cilj je da ga upare sa Kajrijem”

Brooklyn Nets Slobodni igrači Spekulacije
Autor: Uroš Živković Datum objave: 21.05.2019. Foto: New York Post

Kris Brusard, poznati NBA analitičar i dopisnik za Fox Sports, gostovao je u jednom podkastu i izneo zanimljive tvrdnje.

Bruklin će krenuti jako po Entonija Dejvisa i imaju iste šanse da ga dovedu kao i svi drugi zainteresovani timovi.

– izjavio je Brusard, a na pitanje svog kolege zašto baš Bruklin, nastavio je sa svojom teorijom:

Netsi će ovo leto sigurno dovesti makar jednu veliku zvezdu. Očekuje se da to bude Kajri Irving, a baš zbog njega mislim da će onda krenuti u ‘napad’ na Dejvisa. Oni bi bili odličan tandem, a ako bi Kajri potpisao na više godina, to bi onda moglo da privuče i Dejvisa da potpiše novi ugovor sa Netsima, kada mu ovaj postojeći istekne. Pominju se tu mnoga imena još, ali ja mislim da je Irving ključ za dovođenje najveće zvezde Pelikansa.

(Foto: Scott Clarke/ESPN)

– dodao je Kris Brusard i zaključio svoje izlaganje:

Neko će reći da Bruklin nema baš velike šanse u odnosu na Lejkerse ili Seltikse, kada je ponuda u pitanju, a ja baš tvrdim suprotno, da imaju velike šanse. Oni bi u taj paket sigurno uključili Dianđela Rasela i Džereta Alena, o Raselu nema šta da pričam, već sada je vrhunski igrač, dok je Alen sjajan atleta, izvrstan bloker, tip igrača koji Pelikansima treba, a tek će da se razvije, mlad je još uvek. Možda bi u ceo posao uključili čak i Kerisa Leverta i Spensera Dinvidija, a sigurno bi poslali i svoja dva pika iz prve runde predstojećeg drafta, koji se nalaze na pozicijama 17 i 27. Bila bi to odlična mlada ekipa koja bi se razvijala oko Zajona.

Zanimljivo tumačenje, mora se priznati, hoće li zaista do ovakvog scenarija i doći, saznaćemo na leto, ali ono što je sigurno, očekuje nas izuzetno uzbudljiv prelazni period i neka “bomba” će svakako pasti, a zašto baš ne i u Bruklin, za koji se već mesecima vezuju brojna velika imena, poput Irvinga, Durenta i Batlera.

Podelite vest: