Da li je vreme za povratak? 4 ponude na stolu Ajzee Tomasa

Slobodni igrači Spekulacije

Da li je vreme za povratak? 4 ponude na stolu Ajzee Tomasa

Slobodni igrači Spekulacije
Autor: Datum objave: 15.08.2021.

Nakon fenomenalnih individualnih partija u AEBL ligi, čini se da je povratak nekadašnje zvezde Seltiksa na pomolu, što je i sam Tomas, inače dvostruki ol star, potvrdio u izjavi za prestižni američki portal ESPN.

Nema sumnje da je Tomas žestoko motivisan, širom interneta su ovih dana kružili snimci na kojima omaleni plejmejker žali što još uvek nije dočekao povratak u najjaču ligu na svetu, ali čini se da su se od tada stvari promenile, s obzirom na to da je na njegovu adresu stiglo čak četiri ponude. Dodao je Tomas da su mu utakmice u AEBL ligi dosta pomogle, da je dobrim igrama ponovo naučio da voli sebe i svoju igru, dodajući da je u ovom trenutku u odličnom momentu, fizički i psihički, te da je spreman za sve što njegova buduća NBA organizacija bude zahtevala od njega.

Dotakli su se američki novinari i neizbežnog pitanja o Boston Seltiksima, na šta je Ajzea konstatovao da nikakvi pregovori nisu postojali i da se o tome jako malo pričalo, ali da smatra da, ukoliko do poziva dođe, još uvek ima šta da ponudi navijačima Seltiksa, te da bi samo bonus predstavljale mlade zvezde u vidu Džejlena Brauna i Džejsona Tejtuma.

Tržište slobodnih igrača još uvek poseduje solidna imena koja bi mogla da se nadju u rosterima brojnih NBA ekipa, Tomas je svakako jedan od njih, a u kom će klubu nekadašnji student Vašingtona nastaviti karijeru, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Podelite vest: