Drugi dan tržišta, sve spekulacije

NBA Slobodni igrači Spekulacije

Drugi dan tržišta, sve spekulacije

NBA Slobodni igrači Spekulacije
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 03.08.2021. Foto: Bleacher Report

01:58 – Lejkersi i Netsi u borbi za Milsa

Odlični australijski plejmejker svadja najbolje timove lige. Mils će tražiti oko 10m$ godišnje.

04:58 – Golden Stejt zainteresovan za Inglsa

Džo Ingls je po svemu sudeći interesantan Golden Stejtu, ali Voriorsi će teško naći pravi trejd za Australijanca.

08:45 – Situacija u Lejkersima

“Lejkersi i dalje imaju zamisli po kojima bi zadržali ograničeno slobodnog igrača Tejlena Horton-Takera. Takodje, nadaju se da će potpisati Milsa na izuzetak od 5.9M$ i Karmela Entonija” prenosi Bred Tarner, novinar tima. Jedna od opcija je i Ejveri Bredli.

9:42 – Džordž Hil će verovatno biti otpušten

Šams Karanija navodi da će Filadelfija najverovatnije otpustiti iskusnog plejmejkera čiji ugovor za narednu sezonu nije garantovan. Hil bi verovatno postao jedan od poželjnijih opcija konkurenata za naslov širom lige.

12:45 – Tre Jang potpisuje rani produžetak ugovora

Prva zvezda Atlante u toku dana će najverovatnije potpisati maksimalni petogodišnji ugovor vredan 170M$. Ukoliko naredne sezone bude izabran u jednu od tri najbolje petorke lige, cifra će se popeti na 201,5M$.

16:25 – Komplikacije oko prelaska Dinvidija u Vašington

Pominjali smo još sinoć da su Vizardsi na pragu dogovora sa plejmejkerom Bruklina, ali njegov dolazak u prestonicu SAD-a morao bi da bude kroz “sign and trade” dogovor. Novinar Kvinton Mejo koji je najupućeniji u situaciju navodi da bi to bio jedan od najkomplikovanijiih dogovora u istoriji lige.

16:40 – Entoni i Lejkersi blizu dogovora

Karmelo i tim iz Los Andjelesa su jako blizu dogovora i konačno “da” može biti izgovoreno već danas. Od samog kraja sezone Melo se pominje kao jedna od želja Lejkersa, a verovatno ponajviše Lebrona Džejmsa.

17:38 – Markanen želja Minesote

Legion Ros tvrdi da Čikago i Minesota aktivno pregovaraju i pokušavaju da pronadju pravi “sign and trade” dogovor po kojem bi visoki Finac postao član Timbervulvsa.

18:15 – Milsap želi u Atlantu

Nakon što je Denver doveo Džefa Grina kao bekap četvorku, verovatno neće biti mesta za Milsapa u taboru Nagetsa. Po navodima, Milsap želi da se vrati u Atlantu.

19:10 – Spursi i dalje žele Demara

Jedno od najvećih imena preostalih na tržištu jeste Demar Derouzen. Pominjao se kao opcija za Majami, Njujork i Čikago. Sada kredibilni novinari prenose da su Spursi i dalje zainteresovani da ga vrate u sastav.

19:34 – Džok Lendejl u NBA?

Nekadašnji igrač Partizana igrao je jako dobro protekle sezone u košarkaškoj ligi Australije, a sa pravim predstavama nastavio je i na Olimpijskim igrama. Lendejl je dogovorio sve sa šampionom Evrope, Efesom, ali ima klauzulu po kojoj bi mogao da raskine ugovor ukoliko dobije NBA ponudu. Čini se da je to trenutno slučaj, relevantni izvori navode da Lendejl ima u rukama ponudu jednog NBA tima, videćemo da li će je i prihvatiti.

20:08 – Čikago i dalje opcija za Derouzena

Mark Stajn je ponovo besprekorno tačan bio sinoć, a danas javlja da je “sign and trade” solucija realna opcija za Demara i Čikago. Spursi bi najverovatnije tražili Markanena za kojeg su zainteresovani.

20:15 – Čišćenje u Vašingtonu

Kako bi probali da kreiraju dodatni prostor u budžetu za dolazak Spensera Dinvidija, uprava Vašingtona pokušava da “trejduje” Čendlera Hačinsona i uz njega “poklanja” pika druge runde.

21:45 – Atlanta i Kolins daleko

Hoksi su po navodima Kolinsu ponudili 125M$ za petogodišnju vernost, čini se da igrač želi maksimum. Bitnije, čini se da ima timova koji su spremni da isti ponude.

22:35 – Kendrik Nan je potpuno slobodan igrač

Plejmejker Majamija više nije ograničen i Hit nema pravo izjednačenja ponude, povukli su kvalifikacionu i on je sada potpuno slobodan igrač.

00:52 – Otpušten Alonzo Mekini

Nekadašnji igrač Golden Stejta, a doskora Lejkersa otpušten je od strane tima iz Los Andjelesa. Sada je potpuno slobodan igrač.

01:23 – Filadelfija otpustila Džordža Hila

Siksersi su se oslobodili negarantovanog ugovora veterana, koji sada planira da potpiše sa Milvoki Baksima.

Budite uz nas naravno, jer će ovaj članak biti konstantno ažuriran sa svakom novom informacijom.

Sve spekulacije prvog dana tržišta možete naći na ovom linku.

Sve dosadašnje potpise slobodnih igrača možete naći na ovom linku.

 

Podelite vest: