Haos u Hjustonu, Kris Pol zatražio trejd?

Houston Rockets Spekulacije

Haos u Hjustonu, Kris Pol zatražio trejd?

Houston Rockets Spekulacije
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 19.06.2019. Foto: www.stadiumastro.com

U toku dana kao bomba je odjeknula vest da je plejmejker Hjustona, Kris Pol, navodno zatražio od uprave Raketa da bude trejdovan!

Kako prenosi Vinsent Gudvil, novinar YahooSportsa, Kris Pol je, navodno, zatražio da bude trejdovan, a razlog je njegov odnos sa najboljim igračem Raketa Džejmsom Hardenom. Prema navodima novinara Kris Pol i Džejms Harden su se sastali sa ljudima iz uprave kluba i izneli svoje zahteve. Kris Pol je, kao što smo pomenuli, zatražio da bude trejdovan, dok je Džejms Harden poručio ljudima iz uprave da biraju između njega i Pola. Gudvil je, takođe, pomenuo da Harden i Pol nisu razgovarali gotovo dva meseca što je uticalo na atmosferu u svlačionici.

Prema navodima pojedinih američkih novinara, sve je krenulo nakon ispadanja od Golden Stejt Voriorsa rezultatom 4:2 u seriji, kada su nakon meča pomenuti igrači imali sukob u svlačionici.

Ima ova priča i svoju drugu stranu. Ako je verovati Džonatanu Feigenu, novinaru koji je veoma blizak Roketsima, Deril Mori, generalni menadžer franšize iz Teksasa, je izjavio kako popularni CP3 nije zatražio trejd niti jednog momenta i da nije bilo sukoba na relaciji Džejms – Kris. Mori je, takođe, rekao kako je razgovarao sa Hardenom i Polom, te da su zajedno razmatrali slobodne igrače koji bi mogli da pojačaju ekipu naredne sezone. Kris Pol je na neki način demantovao priče o trejdu svojim ‘tvitom’:

Dima definitivno ima. Da li ima i vatre videćemo u narednom periodu, koji bi mogao da bude veoma interesantan što se tiče Hjuston Roketsa.

Podelite vest: