Lilard još jednom naglasio: Ne idem nigde

Portland Trail Blazers Spekulacije

Lilard još jednom naglasio: Ne idem nigde

Portland Trail Blazers Spekulacije
Autor: Datum objave: 20.10.2021. Foto: Golf Digest

Čini se da se Portland ponovo nije potrudio da Lilarda okruži ekipom koja može ciljati sam vrh, a ta činjenica sa sobom nosi i glasine o njegovom odlasku. Ipak, on ih i dalje uporno demantuje.

Posle četvrtog ispadanja u prvoj rundi plej-ofa u poslednjih pet godina, njegova budućnost u Portlandu bila je jedna od glavnih tema ovog leta, ali kao što vidimo, Dejm ne odustaje. Kako je naveo u intervjuu sa Džejsonom Kvikom, razgovor sa Čonsijem Bilapsom dosta mu je pomogao pri donošenju te odluke.

,,Svi govore ono što misle da mislim i šta misle da ću učiniti, ali neću napustiti Portland”. – bio je kratak plejmejker ponovo naglašavajući da ga je novi trener ubedio da je tamo gde treba da bude.

,,Veliki deo moje promene u načinu razmišljanja bili su razgovori sa njim, vidimo iste stvari. Neću iznositi detalje razgovora, sve u svemu veoma slično gledamo na stvari. Meni je to jako bitno”. – završio je Lilard koji se javno zalagao da novi šef stručnog štaba Blejzersa budu Džejson Kid ili Bilaps, nakon odlaska Terija Stotsa.

Tokom predstojeće sezone ova stvar će biti dosta jasnija. Mnoge zvezde su često naglašavale da neće napuštati svoju matičnu franšizu, pa su to uradili. Lilard je to ponovio više puta, a videćemo da li će održati reč.

Portland sezonu počinje večeras utakmicom protiv Sakramento Kingsa od 04:00 po našem vremenu.

 

Podelite vest: