Mičel je glavna faca, Denver traži promene…

"Trejdovi" Spekulacije

Mičel je glavna faca, Denver traži promene…

"Trejdovi" Spekulacije
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 04.06.2024. Foto: Olympics

On je mirođija...

…u svakoj čorbi ovog leta – Donovan Mičel.

Veliki broj timova biće zainteresovan za njegove usluge. Mičelu leta 2025. godine ističe ugovor, a sada je već javna tajna da će Klivlend Kavalirsi pokušati da ga razmene za što bolji paket, ukoliko Mičel ne pristane na rani produžetak saradnje. Neće dozvoliti da ga izgube ni za šta.

Lejkersi već dugo figuriraju kao tim koji vidi Mičela kao idelanog igrača uz njihov Ol-Star duo, Džejms – Dejvis. Lejkersi će moći da ponude čak 3 pika prve runde dolazećeg leta, što ih stavlja u odličnu poziciju da pojure treću zvezdu. Jedan od timova koji je takođe u dobroj situaciji, jesu Bruklin Netsi. Mrežice su imale jako slabu sezonu, a u narednu ulaze sa novim trenerom, Špancem Đordijem Fernandezom i mnogo većim ambicijama. Jasno je da je Mikelu Bridžesu neophodna pomoć, a dvojac koji bi činio sa Mičelom bio bi jako zanimljiv. Takođe, jedan ozbiljan NBA novinar i insajder, Zek Lou, najavio je kako bi Majami mogao da bude tim koji će sastaviti najbolji paket mladih igrača i draft pikova, u potencijalnu ponudu za Ol-Star igrača tima iz Ohaja. Mičel bi mogao da bude baš taj deo, ta udarna igla koja Majamiju nedostaje u ovom momentu.

Sa druge strane, tu je i solucija potpisa novog ugovora. Američki mediji pokušali su da, po ko zna koji put, fabrikuju nezadovoljstvo zvezde u nepopularnom timu, ali je Mičel javno, putem Tvitera, stavio tačku na te priče.

Nakon toga, Brajan Vajndhorst, inače veoma upućen u dešavanja u Klivlendu, izjavio je kako je uticaj Mičela u franšizi iz Ohaja ogroman, i u rangu onog koji poseduje Lebron Džejms u Los Anđelesu. Potpis novog ugovora bio bi prva, ali ogromna domina koja bi pala u taboru Kavalirsa. Jer kako, sa druge strane može da se čuje, time bi zastupnici Darijusa Garlanda zatražili razmenu van Klivlenda. Mladi bek je potpuno stagnirao od dolaska Mičela, a Rič Pol, agent igrača, pokušao bi u tom slučaju da nađe situaciju u kojoj bi plejmejkeru lopta bila mnogo više u rukama nego što trenutno jeste.

Očekuje nas meksička telenovela na leto.

Podelite vest: