Na pomolu preokret – Simons se vraća kući?!

Philadelphia 76ers Spekulacije Timovi

Na pomolu preokret – Simons se vraća kući?!

Philadelphia 76ers Spekulacije Timovi
Autor: Datum objave: 12.10.2021.

Prethodnih nedelja preovladavale su brojne spekulacije gde će svoju karijeru nastaviti Ben Simons, nekadašnji student univerziteta LSU, a ni danas situacija nije drugačija, osim što deluje da je trenutno najrealnija opcija da, i pored odbijanja sastanka sa saigračima pre nekoliko nedelja, Simons ipak nastavi karijeru u ekipi koja ga je i draftovala, u redovima Filadelfija Seventisiksersa.

Razne varijante bile su u igri, internet su preplavili mogući trejdovi u kojima bi Simons završio u maltene svakoj mogućoj ekipi lige, delovalo je da je stvar gotova, pogotovo nakon odlaska iz samog grada, sve dok sinoć nije isplivala informacija da je Simons u pratnji svog agenta ponovo doleteo u Filadelfiju i pojavio se na kovid testiranju u areni.

Euforična atmosfera unutar redova Seventisikersa je ponovo aktuelna, trener Dok Rivers i sama organizacija uverena je da je Simons čovek koji im je preko potreban ka putu ka nečemu višem, za razliku od velike većine franšiza koje su slale podcenjivačke ponude na adresu Filadelfije, pomalo zaboravljajući činjenicu da je sam Simons nekadašnji ol star, kao i igrač koji i pored nedostatka šuta predstavlja jednog od najboljih spoljnih igrača lige.

Čeka se rasplet u Filadelfiji, da li će Ben Simons karijeru trajno nastaviti u ekipi koja ga je draftovala, ili ipak gleda Filadelfiju kao prelazno rešenje? Deluje da će rasplet uslediti u danima koji su pred nama.

Podelite vest: