Korona kosi Seltikse – i Horford pozitivan

Boston Celtics Uncategorized

Korona kosi Seltikse – i Horford pozitivan

Boston Celtics Uncategorized
Autor: Miloš Dragović Datum objave: 12.10.2021.

Nakon što je u petak stigla vest da je Džejlen Braun zaražen i da se nalazi u karantinu, Seltiksi upravo javljaju da koronavirus nastavlja da bude nemilosrdan prema igračima Bostona, pa tako sada u karantin ide i novi/stari centar ove ekipe, Al Horford.

Popularni ‘Big Al’ je za razliku od Brauna koji je ranije otišao u karantin, odigrao jučerašnji meč sa Reptorsima, tako da trenutno među Seltiksima postoji bojazan od još pozitivnih rezultata, a početak sezone se bliži.

Prvu zvaničnu utakmicu u sezoni izabranici Ime Udoke igraju 20. oktobra u Njujorku protiv Niksa, a s obzirom da se od ranije zna da Džoš Ričardson neće moći da prisustvuje tom meču jer nije vakcinisan (tamošnje lokalne zdravstvene institucije zabranile su ulazak u halu nevakcinisanim osobama), ovi rezultati dodatno su zakomplikovali situaciju.

U prilog Bostonu ide to što su vakcinisani igrači (i Braun i Horford jesu) kraće u karantinu, ali se trenutno apsolutno ne zna u kom sastavu će se sledeće srede Seltiksi pojaviti u Medison Skver Gardenu.

Podelite vest: