Lebron zove Batlera i Lenarda u Lejkerse?

LA Lakers Slobodni igrači

Lebron zove Batlera i Lenarda u Lejkerse?

LA Lakers Slobodni igrači
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 24.05.2019. Foto: nba.com

Očigledno je da je Lebronu Džejmsu potrebna pomoć, pa se superstar Lejkersa prihvatio posla i započeo je proces regrutacije.

(FOTO: silverscreenandroll.com)

Dvojica momaka sa fotografije postaju slobodni agenti 1. jula, a kako prenosi Brajan Vindhorst, upravo je sa Džimijem Batlerom i Kavajem Lenardom u kontatku Lebron Džejms.

U emisiji Pardon the Interruption, Vindhorst je izneo da Lebron pokušava da “regrutuje” dvojicu zvezda i privoli ih da dođu u Lejkerse.

Lejkersi su ponovo propustili doigravanje, a bili su neuspešni i na planu ojačavanja rostera. Trejd za Entonija Dejvisa doživeo je kolaps, a crni dani nastavili su se kada je Medžik Džonson napustio svoju funkciju.

Međutim, sreća je pogledala Jezeraše, pa su na lutriji dobili visokog, četvrtog pika, a stigao je i novi trener.

Seleri kep omogućava Lejkersima da potpišu jednog igrača na maks ugovor, a jezgro mladih igrača i visok pik su dobar zalog za potencijalni trejd i dovođenje još jedne zvezde.

Prema dosadašnjim glasinama, Kajri Irving bi bio izuzetno zainteresovan da se pridruži nekadašnjem saigraču Lebronu, a Los Anđeles kao destinacija je uvek privlačno mesto za igrače.

Problem za Lejkerse je što se gradski rival pokazao u izuzetno dobrom svetlu ove sezone, pa bi Klipersi mogli da budu poželjnija destinacija za slobodne agente.

Jedno je sigurno, sadašnji roster Lejkersa nije dovoljno konkurentan, Lebron ulazi u svoju 17. sezonu i ne postaje mlađi. Sva potrebna pomoć biće dobrodošla, a da li će njegovo ime i uticaj učiniti svoje, ostaje nam da vidimo.

 

 

Podelite vest: