Milvoki – Atlanta, 1:1 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of

Milvoki – Atlanta, 1:1 (ocene)

Atlanta Hawks Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 26.06.2021. Foto: NBA.com India

Milvoki Baks

Janis Adetokumbo – 8,5

Nije se zadovoljavao ispucavanjima van reketa, bar ne dok Baksi nisu izgradili solidnu zalihu. Udario je temelj odlične igre Milvokija konstantnim napadanjem reketa i kažnjavanjem Hoksa. Jedno zaista prelepo polaganje moramo izdvojiti i pored ovog preterano naglašenog slavlja.

Kris Midlton – 8

Puno problema je imao Midlton u prvom meču. Nekada izgleda, da probam najbolje da se izrazim, kao da ga mrzi da igra. Večeras to nije bio slučaj. Nije Kris imao puno posla, jer su Baksi brzo i lako rešili ovaj meč, ali sa par odličnih poteza ulio je sigurnost timu.

Džru Holidej – 8,5

Još jedna perfektna partija Džrua Holideja. Pravovremena igra, zna kada i kako da proigra saigrače, kada da poentiranje preuzme na sebe. Čini se početak velike serije za Džrua.

Bruk Lopez – 8

Mnogo veći faktor nego u prvom meču. Na obe strane terena. Bar pet puta je propisno izmaltretirao Trea Janga, što nikako nismo očekivali da vidimo. Pogodio svoje otvorene trojke za razliku od prošlog puta i imao jedno ozbiljno kucanje na Kapeli.

Pi Džej Taker – 7,5

Odradio “prljavi” posao ponovo. Nekoliko puta uspeo je da uhvati ofanzivne skokove izmedju više igrača protivnika. Odlične rotacije u odbrani, neverovatan uticaj na igru sa samo jednim šutem i bez ijednog poena.

Pet Konaton – 7,5

Odradio svoj posao, kao i bukvalno svaki igrač Milvokija sinoć. Bio je i više nego spreman da odapne iz svojih situacija, 3 od 3 šutirao trojke.

Brin Forbs – 7,5

Ušao u ritam sa lepim flouterom, pa onda trojka sa vrha nakon gužve. Pomogao značajno u najvećem nizu Baksa, tokom druge deonice. Promašio ponovo par otvorenih šuteva, ali ušle su dve trojke koje će mu svakako uliti samopouzdanje.

Bobi Portis – 8

Odlična rola Portisa. Ofanzivno, defanzivno, na skoku. Bio je aktivan, jurio lopte i svoje situacije. Oslikalo se učinkom.

Majk Budenholzer – 8

Baksi su bili vidno spremniji za ovaj meč. Pritisak na igrače bez lopte je očigledna korekcija u odnosu na uvodnu utakmicu i to je donelo rezultate, pogotovo u velikom nizu tokom druge četvrtine. Nastavljaju da brane pik en rol Janga u dropu i to bi mogao da bude problem, ali su igrači koji okružuju glavne aktere u piku bili uže i mnogo aktivniji, skratili su prostor za manevrisanje. Budneholzer sa jakom prelaznom ocenom sinoć.

Podelite vest: