Harden: “Voleo bih da postižem 30, 40 poena ponovo”

Brooklyn Nets

Harden: “Voleo bih da postižem 30, 40 poena ponovo”

Brooklyn Nets
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 28.10.2021. Foto: Quick Telecast

Džejms Harden zaista ne izgleda kao nekadašnji MVP i prvi poenter lige na početku sezone. Brada beleži manje od 17 poena nakon pet odigranih mečeva, upisao je 33 asistencije, ali i 23 izgubljene lopte. Na liniju penala odlazi gotovo 3 puta ređe.

“Koliko god da bih voleo da postižem 30, 40 poena ponovo, prosto ne mogu. Koliko god da bih voleo, to jednostavno nije moguće” govorio je Harden nakon novog poraza Netsa, od Majami Hita.

Bivši MVP rekao je da košarku nije uopšte mogao da igra u pauzi i da se posvetio oporavku od povrede zadnje lože, koja ga je limitirala u plej-ofu.

“Ovo je moja peta ili šesta utakmica u bilo kakvom takmičarskom vidu i protiv bilo koga ko nije moj saigrač. Koliko god da bih voleo da se vratim igranju i ubijanju protivnika, govorim sebi ‘samo polako’. Ali mislim da će me ovo očvrsnuti na kraju sezone. Odlučio sam da prihvatim ove momente i stvari i izguram kroz njih.”

Bruklin ulazi u seriju utakmica protiv ekipa iz istočne konferencije, u kojima će većinom biti apsolutni favoriti. Pa i ako pričamo tek o situaciji nakon pet odigranih utakmica, svakako da se nadaju da Džejms Harden što pre uhvati ritam, ukoliko se slaba igra tima nastavi mogli bi lako da izgube priključak sa boljim ekipama konferencije.

Podelite vest: