Super tim ipak na okupu – Oldridž se vraća!

Brooklyn Nets Potpisi

Super tim ipak na okupu – Oldridž se vraća!

Brooklyn Nets Potpisi
Autor: Datum objave: 03.09.2021. Foto: InsideSport

U aprilu ove godine Bruklin Netsi i košarkaški svet iznenada su ostali uskraćeni za igre Lamarkusa Oldridža, koji je tokom i nakon utakmice sa Los Anđeles Lejkersima osetio nepravilne otkucaje srca. Ubrzo posle tog događaja oglasio se na društvenim mrežama gde je saopštio da ništa ne želi da prepušta slučaju i da se povlači iz aktivnog bavljenja košarkom.

,,15 godina sam košarku stavljao na prvo mesto, a sada je vreme da svoje zdravlje i porodicu stavim ispred svega”. – izjavio je tada Oldridž.

Ipak, nešto manje od pola godine kasnije stigla je vest da se Lamarkus vraća, a da stiže upravo u Netse sa kojima će ove sezone pokušati da dovrši započeto.

U ekipu Stiva Neša Oldridž je stigao krajem marta nakon što je dogovorio otkup ugovora sa San Antonio Sparsima i tako uz Durenta, Hardena, Irvinga i Grifina stvorio jednu od najjačih ekipa po imenima u istoriji košarke.

Bruklin je nešto ranije tokom dana potpisao Pola Milsapa na veteranski minimum, a uz njegov dolazak i Oldridžov povratak ponovo postaju verovatno i glavni favoriti za osvajanje šampionskog prstena.

Podelite vest: