Džon Vol van planova Roketsa

Houston Rockets Washington Wizards

Džon Vol van planova Roketsa

Houston Rockets Washington Wizards
Autor: Datum objave: 11.11.2021. Foto: Bleacher Report

Nekada jedan od najboljih plejmejkera NBA lige, Džon Vol, nije u planovima Hjuston Roketsa za ovu sezonu i što se njih tiče on je završio sezonu, javio je Adrijan Vojnarovski na sinoćnom “NBA Countdown-u”.

,,Nema planova za Džona Vola u Roketsima, a sve je verovatnije da on neće igrati nigde ove sezone pošto je cena njegovog ugovora trenutno previsoka”. – rekao je popularni “Woj Bomb”.

Nekadašnji najbrži igrač lige ima ugovor vredan skoro 92 miliona američkih dolara za naredne dve sezone, što je za ono što on trenutno doprinosi neverovatno velika cifra. Ipak, poslednja godina je opcija igrača tako da jedini način da se ova cifra prepolovi jeste da se Vol sam odrekne oko 47 miliona dolara.

Džon je u Hjuston stigao prošle godine iz Vizardsa u trejdu za Rasela Vestbruka, a prošle sezone je na 40 utakmica postizao 20 poena u proseku i dodavao skoro devet asistencija. Takođe, jedan od načina da Vol napusti Roketse pre vremena jeste otkup ugovora, ali i ovde problem predstavlja količina novca koje će se on morati odreći.

 

Podelite vest: