Zvanično: Vestbruk u Vašingtonu, Vol u Hjustonu!

"Trejdovi" Houston Rockets Washington Wizards

Zvanično: Vestbruk u Vašingtonu, Vol u Hjustonu!

"Trejdovi" Houston Rockets Washington Wizards
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 03.12.2020. Foto: The Denver Post

Veliki trejd u NBA ligi! Rasel Vestbruk stiže u Vašington, Džon Vol će put Hjustona!

Šuškalo se danima o ovoj razmeni, bila je na ivici sprovodjenja u delo i pred sam draft, ali su pregovori zastali. Nakon toga je Tomi Šepard, generalni menadžer Vašingtona izjavio kako je Vol siguran i nije bilo pregovora u kojima je on pominjan, medjutim…

Vašington u Hjuston šalje i zaštićenog pika prve runde za draft 2023. godine. Ukoliko se Vizardsi nadju u lutriji pik će ostati u njihovom vlasništvu, ukoliko budu u plejofu, šalju ga u Hjuston.

Vizardsi ovako postaju ozbiljna pretnja na Istoku. Vestbruk će sa Bilom činiti ozbiljan udarni tandem, verovatno i dinamičniji nego što su kombinacija Vol/Bil bili ikada. Sa druge strane oslobodili su se Vola koji nije igrao košarku bukvalno dve godine i prava je enigma kako će izgledati (iako pojedini snimci pokazuju da je potpuno oporavljen i sa starom eksplozijom).

Hjuston, čini se, nije završio sa trejdovima. Postoji ozbiljna mogućnost da će i Brada napustiti tim nakon ovoga. Već dugo se pominje Bruklin kao validna opcija.

Iz ovog razloga smo i čekali sa predstavljanjem timova Hjustona i Vašingtona za narednu sezonu. Do sada smo predstavili:

Atlanta Hokse
Portland Trejl Blejzerse
Finiks Sanse

U toku današnjeg dana možete očekivati još nekoliko predstavljanja.

Podelite vest: