Pobeda Majamija nad Milvokijem nakon neverovatnog preokreta!

Miami Heat Milwaukee Bucks

Pobeda Majamija nad Milvokijem nakon neverovatnog preokreta!

Miami Heat Milwaukee Bucks
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 27.10.2019. Foto: Bleacher Report


Košarkaši Majami Hita slavili su protiv Milvokija na gostujućem terenu rezultatom 131:126 nakon produžetka!

Ekipa sa Floride je na početku treće četvrtine gubila sa čak 21 poenom razlike, ali su igrači Majamija dobrom odbranom i fenomenalnom realizacijom na drugoj strani terena uspeli da istope ogromnu prednost i na kraju slave na gostujućem terenu.

Jedan od najzaslužnijih bio je sjajni Goran Dragić, koji je meč završio sa 25 poena, 8 asistencija i 6 skokova. Fenomenalan je bio Bem Adebajo sa 19 poena 13 skokova i 8 asistencija. Nan je postigao 18, Hiro je postigao 14, koliko su postigli i Džons i Olinik.

U domaćoj ekipi najefikasniji je bio Janis Adetokumbo sa 29 poena, 17 skokova i 9 asistencija. Slobodna bacanja je šutirao 5/9, a za tri poena 0/5! Pratio ga je Midlton sa 25, dok su Metjuz i Korver postigli po 14.

Bili smo svedoci neverovatne završnice regularnog dela meča, kada je Janis Adetokumbo postigao pogodak za izjednačenje i odlazak u produžetak uz zvuk sirene, nakon promašaja Krisa Midltona i skoka u napadu.  Nažalost po njega i njegovu ekipu, najkorisniji igrač lige prethodne sezone je meč završio pre vremena, zbog šeste lične greške u produžetku.

Ekipa Milvokija svoj naredni meč igra protiv Klivlenda, dok će ekipa Majamija igrati protiv Atlante.

Podelite vest: