Finiks – Milvoki, 2:0 (ocene)

Milwaukee Bucks Phoenix Suns Plej-of

Finiks – Milvoki, 2:0 (ocene)

Milwaukee Bucks Phoenix Suns Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 10.07.2021. Foto: The Japan Times

Finiks Sans

Devin Buker – 9

Pitali su sinoć Bukera šta misli, šta bi mu pokojni Kobi Brajant rekao u ovom trenutku, Buker je odgovorio “Završi posao”. Tako je i ušao u sinoćnji meč. Jako kvalitetno, jako čvrsto, sa odlučnošću kakva se retko vidja u mladim momcima. Buker je potpuno neustrašiv, činjenica da može stati rame uz rame sa najvećim legendama lige ga nimalo ne remeti.

Kris Pol – 8,5

Još jedna jako dobra partija za Krisa Pola. Bodu oči nekoliko izgubljenih lopti, kao da je konačno osetio mali pritisak i tenziju protivničke odbrane. Čini mi se da su Baksi uspeli da mu zatvore neke linije kretanja i pasa, ali isto tako očekujem da Pol u narednom meču pronadje nove. Ponovo je u drugom poluvremenu i pored problemčića uspeo da dodje do pregršt važnih pogodaka.

Diandre Ejton – 7,5

Nije Ejton imao uticaj na igru ni blizu kao u nekim prethodnim mečevima, ali bitno za Sanse da nije odustajao ni u jednom trenutku. U prošlosti je puno puta znao da digne ruke, odustane, da ne postoji na terenu. Sinoć ne, iako kažemo nije imao toliki uticaj kao ranije i dalje je tu bilo pobedničkih poteza.

Majls Bridžes – 8,5

Strašna partija Bridžesa. Konstantan je i dobar tokom čitavog plejofa, ali sinoć je bio sve ono čemu se navijači i uprava Sansa nadaju. Koristio je svoje situacije, šutirao sa samopouzdanjem i napadao čak i iz driblinga, što nije njegov forte.

Dže Krauder – 8

Ponovo jaka predstava Kraudera. Pojavio se ovoga puta i u šutu spolja, pored činjenice da igra perfektnu odbranu i sigurno najkvalitetnije od svih saigrača parira Janisu Adetokumbu.

Kemerun Džonson – 7,5

Stabilnost, stabilnost, stabilnost. Sansi znaju šta dobijaju u njemu.

Kemerun Pejn – 7

Nekoliko grešaka, nekoliko jako dobrih poteza. Miks Kema Pejna, ali prelazna ocena. Može on i bolje, ali za sinoćnji meč dovoljno.

Tori Kreg – 7

Stabilno defanzivno, pogodio dve trojke. Nažalost izgleda da je i on, kao i Šarić u prošlom meču, teže povredjen. Čekamo vesti.

Monti Vilijams – 8

Kretnja lopte u napadu Finiksa, ponovićemo po stoti put je odraz i pečat Montija Vilijamsa. Posebnu pažnju skrenućemo na detalj kada je pričao sa Diandre Ejtonom tokom jednog od tajmauta. Način na koji mu se obraća i smirenost kojom pleni su stvari koje potvrdjuju da je jedan od najboljih trenera lige.

Podelite vest: