Durent presudio bivšem timu

Brooklyn Nets Oklahoma City Thunder

Durent presudio bivšem timu

Brooklyn Nets Oklahoma City Thunder
Autor: Nikola Krstić Datum objave: 15.11.2021. Foto: NBA

Dok je superstar Netsa, Kevin Durant prednjačio sa 33 poena, 8 skokova i 4 asistencije, Mils je ponovo pružio sjajnu partiju ušavši sa klupe, te postigao 29 poena u pobedi nad Oklahomom rezultatom 120-96.

Bek Australije, Mils je bio praktično nezaustavljiv iza linije za tri poena postigavši 9 trojki iz 12 pokušaja, te je tako postavio rekord franšize za igrače koji ulaze sa klupe po pogođenim trojkama.

Mils je postigao svoj najbolji košgeterski učinak za Bruklin od kada im se pridružio posle decenije provedene u Sparsima, ali se njegov kolega iz Australije, Gidi borio da utiče na igru, ali mu to nije pošlo za rukom. Ruki Oklahome je završio sa 6 poena pri šutu 2 od 10.

Navijači Oklahoma Sitija su izviždali Duranta koji je napustio tim nakon osam godina i prešao u Golden Stejt 2016. godine. Tokom zagrevanja pre utakmice i kad god bi dodirnuo loptu na početku utakmice bio je izviždan, ali ga to nije odvratilo od igre. Džejms Harden, još jedna bivša zvezda Tandera, dodao je 16 poena i 13 asistencija.

Kod Oklahome, Šej Gildžijus-Aleksander je prednjačio sa 23 poena, dok je Lu Dort dodao 20 poena, pošto je njihov niz od četiri pobede došao kraju. Naš Aleksej Pokuševski je postigao 8 poena i uhvatio 6 skokova.

Podelite vest: