Džoš Džekson uhapšen na Floridi!

Phoenix Suns

Džoš Džekson uhapšen na Floridi!

Phoenix Suns
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 14.05.2019. Foto: NY Post

Mlada nada Finiks Sansa, Džoš Džekson, uhapšen je na muzičkom festivalu “Rolling Loud” u Majamiju.

Džekson je nekoliko puta na silu pokušao da udje u VIP odsek, da bi na kraju policija morala da interveniše. Da stvar bude ludja, Džekson je sa lisicama na rukama pokušao da pobegne sa mesta dogadjaja. Nakon nekog vremena je uhapšen i optužen zbog bežanja i opiranja hapšenju. Istom muzičkom dogadjaju su prisustvovala još 3 igrača Finiks Sansa: Devin Buker, Diandre Ejton i Keli Ubre. Nijedan naravno nije učestvovao u incidentima.

(FOTO: Twitter)

Ovo nije prvi put da Džekson pravi gluposti u svojoj kratkoj karijeri:

Dok je bio na koledžu takodje je imao problema sa zakonom, kada je potpuno uništio automobil jedne košarkašice Kanzas Stejta, nakon čega je prihvatio da ide na terapije kontrole besa.

Medjutim i nakon toga je bilo gluposti. Suspendovan je jednom utakmicom neigranja kada je autom udario u parkirano vozilo, te napustio scenu ne pokušavši uopšte da kontaktira vlasnika.

Pre samo nekoliko meseci nije uspeo da se pojavi na dogovorenom druženju sa fanovima, što je samo dodatno iznerviralo članove uprave.

(FOTO: Yahoo Sports)

Džekson je izabran kao četvrti pik na draftu 2017. godine, ali do sada u prve dve sezone nipošto nije uspeo da ispuni očekivanja. Nakon poslednjih nemilih scena, novinari oko tima najavljuju da je postao ozbiljan kandidat za trejd. I pored svih gluposti dosta timova je zainteresovano, prednjače Njujork i Sakramento.

Podelite vest: