Potencijalni trejdovi Vašington Vizardsa

Washington Wizards

Potencijalni trejdovi Vašington Vizardsa

Washington Wizards
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 06.07.2021. Foto: Wiz of Awes

Detroit Pistons

Vizardsi dobijaju: Džeremija Grenta.

Pistonsi dobijaju: Davisa Bertansa i 15. pika na ovogodišnjem draftu.

(FOTO: Hoops Habit)

Ko kaže ne ovde? Detroit je imao dosta sreće i završio sa prvim pikom na ovogodišnjem draftu. Mimo Grenta, osovina njihove ekipe je jako mlada i Grentove godine ne idu u paraleli sa tim. Pored toga, Pistonsi će verovatno birati Kejda Kaningema na draftu, te bi u slučaju ostanka Grent oduzimao previše prostora dvojici mladih bekova (Kaningemu i Hejsu) i tako sputavao njihov razvoj.

Ovo bi svakako bio vrhunski potez Detroita. Oni su Grenta u svoje redove doveli za “džabe”, a mogli bi od njega da zarade pika prve runde i jednog od najboljih šutera u ligi. Bertans bi dao dodatnu širinu i prostor mladom timu da napreduje.

Grent bi legao Vašingtonu k’o budali šamar. Mogao bi da igra na trojci i uz Japanca Hačimuru čini duo jako visokih krilnih igrača. Pritom bi momentalno bio najbolji defanzivac tima i validna, jako validna treća opcija u napadu nakon sezone koju je imao u dresu Pistonsa.

Problem za Vizardse mogao bi da bude taj što će veliki broj timova u ligi ovoga leta juriti Grenta, pa ćete ga često i videti u ovim našim imaginarnim trejd solucijama.

Podelite vest: