Gomila glasina o razmenama

"Trejdovi" Spekulacije

Gomila glasina o razmenama

"Trejdovi" Spekulacije
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 08.02.2024. Foto: Sports Illustrated

Stiže li Dižonte u Lejkerse?

Prethodnih nedelja spekulacije o dolasku, odnosno želji Lejkersa da u svoje redove dovedu Dižontea Marija bile su jako glasne, ali prethodnih dana kao da taj nalet popušta. Zatišje pred buru?

Naime, kako i Vojnarovski u poslednjem izveštaju prenosi, odlična igra Dianđela Rasela u prethodnom periodu kao da je dala novu nadu upravi Lejkersa da sa njim, uz Lebrona i Dejvisa, imaju dovoljno da se i ove sezone takmiče na najvišem nivou.

Rasel u prethodnih 13 utakmica postiže 24 poena, deli 6.5 asistencija po utakmici i šutira strašnih 46,6% van linije za 3 poena.

Razmena bi pre ovih odličnih igara Rasela vrlo verovatno bila i obavljena, da su Lejkersi i Hoksi našli treći tim koji bi preuzeo Raselov ugovor, jer kako je Vojnarovski preneo, u Atlanti nisu želeli Dianđela.

Dižonte je veoma moguće najbolji dostupni igrač na tržištu pred večerašnje zatvaranje pijace i verujemo da će biti još mnogo glasina do 21č. Ono što trenutno znamo jeste da su se Nju Orleans Pelikani uključili u “trku” i da vide Marija kao dugotrajno rešenje na pleju, poziciji koju prinudno popunjava Si Džej Mekolum.

Mari u paru sa Jangom jednostavno nije funkcionisao kako bi doprineo pobedama tima, ali Dižonte igra poenterski najbolju sezonu karijere. 21,4 poena u proseku, uz 47% iz igre, 37% za 3 poena i 83% sa linije penala.

Podelite vest: