Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 18.11.2020. Foto: Bleacher Report

“Trejd” sezona je u punom jeku i glasine bukvalno izleću kao iz topa, sa svih strana. Pokušaćemo u ovih nekoliko dana da vas ostavimo u toku stvari i upoznamo sa svim teorijama i prenesemo reči kredibilnih NBA novinara.

Vestbruk za Vola

(FOTO: Fadeaway World)

Vašington Vizardsi su navodno ponudili Džona Vola za Rasela Vestbruka, ali dogovor je još uvek daleko, s obzirom da Roketsi žele dodatnu kompenzaciju jer smatraju da je vrednost Vestbruka mnogo veća od Volove. Džon Vol je naime ostao zatečen, po rečima ljudi bolje upućenih u situaciju sa Vizardsima, kada je novi generalni menadžer tima izjavio kako Vašington gradi novi tim oko Bredlija Bila. Šta je Vol očekivao posle gotovo dve godine pauze?

Atlanta želi Gordona

(FOTO: Hardwood Houdini)

Gordon Hejvord ima opciju u ugovor po kojoj bi produžio trajanje istog na još godinu dana i zaradio 34.2M$, medjutim, zajedničkim dogovorom Hejvord i Boston Seltiksi su pomerili rok za donošenje te odluke do četvrtka, iako je Hejvord primarno odluku trebao da donese danas. Razlog je jasan, bliži se rastanak, nijedna strana nije preterano zadovoljna, a postoje timovi koji su zainteresovani za Hejvorda. Atlatna Hoksi su tim sa najvećim prostorom u budžetu i Hejvord je neko ko bi popunio dosta rupa za mladi tim Atlante. Hoksi žele sekundarnog plejmejkera koji će skinuti tereta sa Trea Janga, a Gordon bi doneo ozbiljan kvalitet talentovanom timu i momentalno ih učinio kandidatima za plejof. Atlanta ipak ne bi trejdovala za Hejvorda, ukoliko ne dobije garancije da će član Bostona potpisati dugogodišnji ugovor. Tako da veoma moguće možemo videti novi “sign and trade” scenario.

Ejndž pokušava da trejduje za Hardena

(FOTO: CelticsBlog)

Izvori unutar NBA lige govore da Deni Ejndž pokušava kao mahnit da pretvori Kembu Voka, nakon velike ponude Milvokija, ali Ejndž ne sedi skrštenh ruku. Nakon što je verovanje javnosti bilo da su Bruklin i Filadelfija vodeći timovi u trcera i Gordona Hejvorda u mlade igrače ili pikove, kako bi napravio paket dovoljno dobar da zainteresuje Hjuston. Boston je “izvisio” za Džrui za Hardenom, Boston se potpuno uključio. Biće zanimljivo.

 

Podelite vest: