Zajonov očuh: “Povratak na Djuk nismo ni razmatrali”

Draft New Orleans Pelicans

Zajonov očuh: “Povratak na Djuk nismo ni razmatrali”

Draft New Orleans Pelicans
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 16.05.2019. Foto: chicagotribune.com

Spekulacije o potencijalnom povratku Zajona Vilijamsona na Djuk, zbog navodnog nezadovoljstva jer je Nju Orleans ostvario pravo na biranje sa prve pozicije na draftu, negirao je Zajonov očuh, Li Anderson.

(FOTO: thestate.com)

“Opciju povratka nismo ni razmatrali”, izjavio je Anderson u “Off the Bench” radio emisiji.

“Jedna od stvari koju smo učili Zajona je da prihvati stvari koje ne može da promeni. Uradi to sa stvarima koje možeš da promeniš. Ovo nije jedna od tih stvari. Tako se stvari odvijaju u NBA i mi smo uzbuđeni zbog dolaska u Nju Orleans”, dodao je Anderson.

Anderson je dodao da sve odluke donose u krugu porodice, bez spoljašnjih uticaja.

“Pričao sam sa trenerom Alvinom Gentrijem. Sreli smo se i sa Dejvidom Grifinom i obavili smo produktivan razgovor, uzbuđeni smo zbog potencijalnog dolaska u Nju Orleans i već tražimo mesto za stanovanje.”

Spekulacije su se pojavile nedugo po saznanju da će Nju Orleans birati sa prve pozicije. Navodno, Zajonova željena destinacija bili su Niksi, koji imaju “tek” trećeg pika. Kako velika zvezda koledž košarke nije još uvek unajmio agenta, a ne poseduje nikakav ugovor sa nekim proizvođačem patika, Zajon je u mogućnosti da povuče prijavu za draft. To se očigledno neće dogoditi, a iako je Vilijamson izjavio da nikada nije bio u Nju Orleansu, ljude iz ovog grada već trese Zajonmanija.

 

Podelite vest: