Lejkersi očekivano aktivni, Džordan i Lopez u igri

LA Lakers Milwaukee Bucks New York Knicks Slobodni igrači

Lejkersi očekivano aktivni, Džordan i Lopez u igri

LA Lakers Milwaukee Bucks New York Knicks Slobodni igrači
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 25.06.2019. Foto: sportingnews.com

Centri Bruk Lopez i Deandre Džordan nalaze se na radaru Los Anđeles Lejkersa, koji su vrlo aktivni na tržištu ne bi li ojačali roster za narednu sezonu.

(FOTO: si.com)

Kako red nalaže kad stigne superstar u ekipu, treba mu dovesti adekvatne saigrače ne bi li se napačo što viši ciljevi. Entoni Dejvis je stigao u Lejkerse, koji sada aktivno traže igrače ne bi li ojačali roster.

Među potencijalnim pojačanjima Jezeraša spominju se Kemba Voker, kao i Kajri Irving, a prema Brajanu Vindhorstu, na meti Lejkersa se nalaze i Deandre Džordan i Bruk Lopez.

Džordan je proveo 10 sezona u Klipersima, prethodnu je započeo u Dalasu, a završio u Njujorku. Odigrao je 69 utakmica (50 za Dalas, 19 za Nikse) i prosečno beležio 11 poena, 13.1 skokova i 2.3 asistencija.

Bruk Lopez je odigrao sjajnu sezonu u Milvokiju, sa kojima je stigao do finala Istočne konferencije. U Bakse je stigao upravo iz tima koji je glavni akter ovog teksta – Lejkersa, a najveći deo karijere proveo je u Netsima. Na 81 utakmici prethodne sezone beležio je 12.5 poena, 4.9 skokova i 1.2 asistencije.

Podelite vest: