Kej Di i društvene mreže 2.0

Legende

Kej Di i društvene mreže 2.0

Legende
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 25.06.2021. Foto: Sporting News

Kakav spektakl u režiji Kevina Durenta na društvenim mrežama, ponovo.

Naime, Skoti Pipen je nakon dužeg vremena radio jedan duži intervju i to za “GQ” magazin. Dotakao se više tema, izmedju ostalih i komparacije Kevina Durenta i Lebrona Džejmsa.

Skoti Pipen je na ovu popularnu temu odgovorio:

“Kej Di, koliko god da je bio sjajan u napadu, ispostavilo se mu je ta igra bila i najveći neprijatelj, jer nije znao kako da igra timsku košarku. Pokušavao je da ide udarac za udarac sa Milvokiijem (u bokserskom terminu). Da li ste ikada videli Lebrona da uzme takav šut? On neće uzeti takav šut. Biće pametniji. Nateraće odbranu da ga udvoji. To je ono što Kej Di nije uspeo da uradi. Durent je bolji poenter od Lebrona, ali da li ga je pretekao?

Ne.

Durent je šuter. Poenter. Ali nema ono što ima Lebron. Pokušao je da pobedi Milvoki sam, umesto da koristi tim. Razumete šta govorim? Lebron bi shvatio kako da ih pobedi i ne bi bio toliko iscrpljen. Možda ne bi ni uzeo poslednji šut. Lebron nije Kej Di i Kej Di nije Lebron.”

Kontroverzna izjava koja je garantovala reakciju velikog dela navijača, priklonika oba igrača. Ono što je iznenadilo jeste da je sam Durent odlučio da se oglasi putem svog Tviter naloga i direktno odgovori na ovu objavu.

“Zar nije veliki Skoti Pipen odbio da udje u igru jer se raznežio zato što je trener nacrtao akciju za boljeg šutera?”

Ali nije se tu zaustavio.

“To je isti onaj Sko koji je hteo da uživa u letu, pa je odlučio da se oporavlja tokom sezone. Ej Skoti, pratili su Fila, ne tebe!”

Na čijoj ste strani? Svakako da nije uobičajno da velike zvezde ovako javno odgovaraju na “prozivke”, ali mora se reći da razumemo i Durenta. Pogotovo nakon plejof niza kakav je odigrao.

Pišite nam vaše mišljenje na društvenim mrežama.

Podelite vest: