Janis: “Gladni smo uspeha”

Boston Celtics Milwaukee Bucks Plej-of

Janis: “Gladni smo uspeha”

Boston Celtics Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 09.05.2019. Foto: nba.com

Milvoki se plasirao u finale Istoka, a prva zvezda tima Janis Adetokunbo rekao je da je njegov tim gladan uspeha i da samo o tome razmišlja.

Prvi put posle 2001. godine Milvoki Baksi igraće finale Istočne konferencije, a do ove faze stigli su više nego ubedljivo. Savladali su Pistonse u 4, odnosno Seltikse u 5 utakmica.

(FOTO: tech2.org)

“Još uvek ima ljudi koji će sumnjati u nas. Ali mi smo gladni uspeha. To je jedino o čemu razmišljam. “ izjavio je Adetokunbo posle ubedljive pobede svog tima u utakmici broj 5.

Prvu utakmicu serije dobili su Seltiksi, a onda je usledila katastrofa u naredna četiri susreta.

“Promenili smo način razmišljanja. Na prvoj utakmici nismo bili dovoljno fokusirani, nismo bili mi. Sledeće četiri utakmice smo odigrali sa drugačijim načinom razmišljanja, drugačijim pristupom.” 

“Na kraju krajeva, shvatili smo da nismo nikada bili gde smo sada. Dok god igramo dobro, ne zanima nas šta će ko da kaže.”

“Možemo noćas da proslavimo pobedu, ali posao nije završen. Igraćemo protiv sjajnog tima, bilo Filadelfije ili Toronta, i moramo da se spremimo.”

Baksi će u finalu Istoka igrati protiv boljeg iz serije između Filadelfije i Toronta, a trenutno je 3:2 za Kanađane. Utakmica broj 6 igra se noćas, a ukoliko Reptorsi slave, gledaćemo duele Kavaja Lenarda i Janisa Adetokunba u završnici ove konferencije.

 

 

Podelite vest: