Zvanično: Šarlot produžio ugovore Bolu i Vašingtonu

Charlotte Hornets

Zvanično: Šarlot produžio ugovore Bolu i Vašingtonu

Charlotte Hornets
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 29.10.2021. Foto: GQ

Kao što je bilo i za očekivati, Lamelo Bol i Pi Džej Vašington zaradili su produžetak ugovora od strane Šarlot Hornetsa.

Mlađi brat iz porodice Bol koji se takmiči u NBA ligi je prošle sezone zavredeo nagradu za najboljeg novajliju godine, a na početku ove sezone igra još bolje. U pitanju je treća godina Lamelovog ruki ugovora, a Hornetsi će imati opciju za još jednu narednu, u sezoni 2023/24. Odlične igre Bola su ubrzale proces i vremensku liniju po kojoj su verovatno očekivali da idu u upravi tima, Stršljenovi su već ove sezone ozbiljni kandidati za plej-of mesto.

Što se Pi Džeja tiče, on je biran na draftu godinu dana pre Bola, što znači da je opcija iskorišćena za poslednju godinu njegovog ruki ugovora, posle čijeg isteka će on, na leto 2023. godine postati ograničeno slobodan igrač. Vašington je izgubio mesto startera ove sezone i ima dosta manju minutažu u odnosu na prethodne.

Nakon pet odigranih utakmica Šarlot je jedno od najprijatnijih iznenađenja šampionata, dele lidersku poziciju na Istoku sa Čikagom, Njujorkom i Vašingtonom. Sve četiri ekipe su na skoru od četiri pobede i jednog poraza.

Podelite vest: