Leto Golden Stejt Voriorsa

Golden State Warriors

Leto Golden Stejt Voriorsa

Golden State Warriors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 01.07.2021. Foto: NBA.com

Igrači pod ugovorom

O eventualnim zamislima tima i tumbanju trenutnog sastava ćemo u sledećim odsecima, a sada ćemo baciti pogled na igrače koji su pod garantovanim ugovorima sa Ratnicima.

Pomenuli smo Stefa Karija, njegov sporazum ističe narednog leta, ali se u taboru tima nadaju da taj G problem mogu da reše već ovog leta.

Klej Tompson je pod ugovorom još 3 sezone. Čelnici Ratnika su pokazali poverenje i napravili potez za veliko poštovanje kada su leta 2019. godine tada teško povredjenom Tompsonu ponudili petogodišnji produžetak saradnje.

Drejmond Grin takodje ima još 3 godine ugovora, s tim da na poslednjoj ima opciju i može postati slobodan igrač leta 2023. godine.

Endrju Vigins ima još 2 godine svog “albatros” ugovora. Prošlu sezonu odigrao je na velikom nivou, iako i dalje glasno osporavan.

Pomenuli smo da je Kevon Luni produžio ugovor na još godinu dana, a pored njega u poslednjoj godini garantovanih ugovora su Erik Paskal i Huan Toskano-Anderson, bitni članovi rotacije.

Džejms Vajzmen i Džordan Pul su na dugoročnim “ruki” ugovorima.

Četiri momka su na negarantovanim ugovorima. Naš Alen Smailagić, koji će nažalost najverovatnije biti uskoro otpušten, Geri Pejton mladji, Majkal Mulder, kao i Demijon Li koji ima najveće šanse da ostane u redovima Voriorsa i naredne sezone.

Podelite vest: