Iskusni plejmejker napušta Memfis!

Memphis Grizzlies Potpisi

Iskusni plejmejker napušta Memfis!

Memphis Grizzlies Potpisi
Autor: Datum objave: 29.08.2021.

Nakon trejda u kome je Erik Bledso krenuo put Los Andjelesa, a u Memfis stigli Ražon Rondo, Patrik Beverli i Daniel Oturu, čini se da je prvi od navedenih razvršio epizodu u dresu Grizlisa daleko pre nego što je ona sama i počela.

Danas je to postalo i zvanično, Memfis i Rondo su se lako dogovorili oko bajauta, glavni razlog je taj što na plejmejkerskoj poziciji Grizlisi imaju fenomenalnog mladog talenta u vidu Dža Morenta, dok je tu takodje i Dientoni Melton, još jedan od igrača od kojih se očekuje mnogo u narednim sezonama. Treću opciju predstavlja Patrik Beverli, ali se očekuje da se, kao i Rondo, ne zadrži još dugo u dresu Memfisa, priča o trejdu sa Minesotom je sve glasnija. Što se tiče Ronda, favoriti za njegov potpis se već naziru. Mediji projektuju njegov povratak u društvo Lebrona Džejmsa sa kojim bi pokušao da se domogne još jednog prstena.

Nakon loše prošlosezonske epizode u Atlanti i trejda u Los Andjeles u kome je poprilično povratio formu, Rondo predstavlja zanimljivu akviziciju svim ekipama koje pretenduju na visoke ciljeve u sezoni koja je pred nama. Iskusni 35-godišnji plejmejker poseduje mirnoću i sposobnost da na fantastičan način organizuje igru svoje ekipe, a u kom dresu će to činiti sledeće sezone, ostaje nam da vidimo.

Podelite vest: