Midlton: “Nije kraj sveta”

Milwaukee Bucks Plej-of

Midlton: “Nije kraj sveta”

Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 22.05.2019. Foto: dhnet.be

Posle poraza svoje ekipe u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije, Kris Midlton bio je smiren.

(FOTO: nba.com)

“Izjednačeno je 2:2”, rekao je Kris. “Nije kraj sveta. Naredna utakmica biće tuča pasa.”

Midlton je odigrao odličnu utakmicu, bio je najbolji pojedinac svog tima, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

“Moramo da igramo bolju odbranu. Svi njihovi igrači, radili su šta god su hteli. Sve im je bilo lako”, istakao je ol-star Baksa.

Erik Bledso nastavio je sa lošim partijama u ovoj seriji. Novo loše šutersko veče plejmejker Baksa obeležio je sa svega 5 poena, uz 2-7 šut iz igre. Iako je nastavio da se muči, saigrači su mu pružili samo reči podrške.

“Rekao sam mu da ne misli o tome”, rekao je Midlton. “To je jedini način da zaigrate bolje, ako ne razmišljate o tome mnogo.”

“Bled treba da razume da ne bismo bili ovde bez njega. Svi su frustrirani kad ne igraju dobro jer smatraju da gube poverenje tima. On samo želi da igra dobro za svoje saigrače”, istakao je Pet Konaton.

Ipak, trener Baksa Majk Budenholzer bio je jasan da će Bledso morati da podigne nivo svoje igre u ostatku serije:

“Ovo je verovatno prvi put da odbrana nije bila ni blizu našeg nivoa”, dodao je Budenholzer. “Primili smo udarac. Igrali su veoma dobro.”

Serija se sada seli u Viskonsin, gde su Baksi već izgubili jednu utakmicu u ovom plej-ofu. Toronto je podigao nivo igre i pokazao zube, a “tuča pasa” odigraće se u noći između četvrtka i petka u 2.30č.

 

 

 

 

 

Podelite vest: