Počela operacija “Dejvis”, Dejvid Grifin se sreo sa superstarom Pelikansa

New Orleans Pelicans

Počela operacija “Dejvis”, Dejvid Grifin se sreo sa superstarom Pelikansa

New Orleans Pelicans
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 29.05.2019. Foto: foxsportsasia.com

Izvršni potpredsednik košarkaških operacija Pelikansa Dejvid Grifin i prva zvezda ekipe Entoni Dejvis, razgovarali su o budućnosti igrača u ekipi.

(FOTO: heavy.com)

Dvojac se sreo na doručku u Los Anđelesu, gde su popričali o Dejvisovoj budućnosti sa Pelikansima. Kako prenose Adrijan Vojnarovski i The Athletic, Grifin je izneo svoje planove vezane za tim, a dvojac bi trebalo da se ponovo susretne tokom leta.

Superstar Nju Orleansa zatražio je trejd u januaru, a kao željenu destinaciju naveo je Lejkerse. Posle neuspelih pokušaja da se obavi trejd, usled nezainteresovanosti ljudi iz organizacije Pelikansa, Dejvis je ostao član ekipe.

Franšiza iz Nju Orleansa ubola je zlatnu koku na lutriji i stekli su pravo da biraju prvi na predstojećem draftu, što iz organizacije Pelikansa vide kao glavnu stavku u ubeđivanju Dejvisa da ostane.

Naravno, Zajon Vilijamson se navodi kao siguran izbor sa najviše pozicije, a zvezda koledž košarke već donosi profit Nju Orleansu, iako još uvek nije draftovan.

Grifin je već ranije izjavio kako bi Vilijamson, ili čak Dža Morant, bili oduševljeni da igraju za Nju Orleans, a da bi Dejvis mogao da ostane deo ekipe ukoliko zaista želi da pobeđuje.

 

 

Podelite vest: