Zvanično: Rudi Gober potpisuje novi ugovor sa Jutom!

"Trejdovi" Utah Jazz

Zvanično: Rudi Gober potpisuje novi ugovor sa Jutom!

"Trejdovi" Utah Jazz
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 20.12.2020. Foto: NBC News

“To znači da veruju u mene. Veruju u ono što gradimo ovde tokom godina, sa celom ovom organizacijom, sa trenerom i ostalim momcima. Za mene, ovo je blagoslov. Motiviše me činjenica da delimo istu viziju i cilj za ovu državu i ovu franšizu” rekao je Rudi Gober nakon što je potpisao najunosniji ugovor jednog centra u istoriji košarke.

Francuz će tako u pet sezona nakon ove zaraditi 205 miliona dolara. To ne samo da je najveći ugovor jednog centra u istoriji, već i treći najunosniji ikada. Gober će u karijeri zaraditi (pa makar ne potpisao nijedan ugovor nakon ovog) preko 308M$, ne računajući bonuse. Nestvaran novac.

Juta je tako obavila veliki posao u ovom prelaznom periodu i obezbedila budućost u kojoj će imati Donovana Mičela i Rudija Gobera pod ugovor u narednih 6 godina. Mičel je nešto ranije takodje overio rani produžetak ugovora sa timom iz Solt Lejka. Nakon celog incidenta sa mikrofonima i Goberovim pokušajem da bude zanimljiv u ranim fazama otkrivanja korone unutar NBA lige, atmosfera u “svlačionici” Džezera je bila narušena. Gober i Mičel su očigledno u potpunosti izgladili odnose i spremno ulaze u novu sezonu.

Naše predstavljanje timova pred početak nove sezone nastavićemo upravo sa Džezerima, večeras oko 21č. Sve timove koje smo do sada predstavili možete pronaći na ovom linku. 

Podelite vest: