Gomila glasina o razmenama

"Trejdovi" Spekulacije

Gomila glasina o razmenama

"Trejdovi" Spekulacije
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 08.02.2024. Foto: Sports Illustrated

Šta će uraditi Denver?

Šampioni lige neće biti zainteresovani da prave nikakve značajne razmene, očigledno. Iako su ekipa sa najtežim rasporedom u dosadašnjem delu sezone, iako su igrali, uz Majami, najduže prošle sezone, Nagetsi se nalaze na deobi prvog mesta Zapada, sa jednim od najlakših rasporeda u čitavoj ligi do kraja regularnog dela.

Ipak, Kalvin But bi, kako se čini, voleo nadogradnju u bekovskoj rotaciji tima. Ime koje se spominje je Delon Rajt. Vrsni defanzivac trenutno igra za svoju šestu franšizu, Vašington Vizardse, ali njegovi kvaliteti sigurno ne idu paralelno sa trenutnom trajektorijom tima.

Rajt ove sezone beleži 4,4 poena i 2,8 asistencija, ali ne dozvolite da vas njegove brojke zavaraju, jedan je od igrača čiji se doprinos ne meri u statistici. Jedan je od najboljih defanzivaca na lopti u čitavoj ligi.

Denver se u eventualnoj razmeni ne bi oprostio ni od jednog standardnog člana rotacije, u pitanju bi verovatno bio pik druge runde i Zik Nađi, koji nažalost ni u četvrtoj NBA sezoni nije uspeo da se probije u rotaciju Nagetsa. Šta više, igra manje nego ikada.

Podelite vest: